Accent heeft een nieuwe huisstijl.

Maar wat is dat eigenlijk, een nieuwe huisstijl? Kort gezegd is het de totale uitstraling van je bedrijf. Alle onderdelen waar je logo en/of kleuren in zijn verwerkt horen daarbij. Met een huisstijl geef je jouw bedrijf of organisatie een gezicht. Is jouw bedrijf ook toe aan een nieuw jasje. Wij denken graag met je mee op welke manier jouw huisstijl het beste tot zijn recht komt.

Een professionele huisstijl in de juiste kleur gedrukt? Dan ben je bij Accent op het juiste adres. We bespreken je wensen en behoeften en zorgen voor de grafische opmaak. 

 

Drukwerk

Jouw drukwerk compleet regelen? Wij bespreken je wensen en zorgen voor de grafische opmaak en vorm­geving van jouw foldersflyershuisstijl of ander drukwerk.

Huisstijl

Briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, notitieblokken en mappen. Wij denken graag met je mee op welke manier jouw huisstijl het beste tot zijn recht komt.

Flyers/folders

Opvallen doe je met flyers, folders, posters of stickersAccent Drukkerij zorgt ervoor dat jouw bedrijf onder de aandacht komt en blijft.

Brochures/magazines

Een magazine of brochure laten drukken? Wij leveren hoge kwaliteit brochures en magazines in grote of kleine oplages.

Geïnteresseerd? Neem direct contact op met Ron!